Müge Anlı'da bugün, Umut Yetik isimli bir adam, eşi Tuğçe Akpençe ve 19 yaşındaki üvey oğlu Mustafa Yetik'in birlikte kaçtığı iddiasıyla programına başvurdu. Yetik, iki evlilik geçirdiğini ve 9 yıllık eşi Tuğçe Akpençe'nin, ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa Yetik ile kaçtığını ileri sürdü. Yetik, "Benim ilk evliliğimden olan Mustafa Yetik ile 9 yıllık eşim ile Tuğçe Akpençe birlikte kaçtılar." dedi.

8 YAŞINDAKİ KIZLARINI DA ALIP KAÇTILAR

Mağdur baba, ayrıca eşinin ve oğlunun kaçarken 8 yaşındaki kızı Melodi'yi de kaçırdığını söyleyerek 20 gündür kızının sesini duyamadığını söyledi. Müge Anlı ve ekibinden sadece kızını ve kızının velayetini isteyen baba, anlattıklarıyla ünlü sunucuyu bile şoke etti. 

Muge Uvey

KAYINVALİDE FARK ETTİ AMA KONDURAMADI

Umut Yetik'in annesi, ünlü sunucuya "benim kulağıma ikisinin çok samimi olduğu söylentileri geldi. Ben de bunun üzerine torunumla konuştum o da bana "benim annem yok babaanne ne yapayım toprağa mı sarılayım" dedi. Ben de o, öyle deyince tamam oğlum dedim hatta söylentiyi yayanlara da kızdım" dedi. 

ÜVEY ANNEDEN AKILALMAZ SÖZLER

Yayına bağlanan üvey anna Tuğçe Akpençe, "Kocam beni dövüyordu. Ben kızımı asla o adama vermem o adam kızımla aynı yatakta yatıyordu" dedi. Bunun üzerine ünlü sunucu çıldırdı ve "sen ahlaksızsın bir de bunu kocana mı yıkmaya çalışıyorsun" diyerek çıkıştı. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu