Kayıp olarak aranan ve 45 gün sonra cansız bedeni bulunan Nevrigül'ün ölümüyle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Bir haftadır Müge Anlı canlı yayınına çıkan 16 yaşındaki kardeşi Nazmiye polis tarafından gözaltına alındı. Programda Nazmiye ve bazı erkeklerin Ziya Kaya Mahallesi'nde parti yaptıkları ve gayri meşru ilişkiler ve uyuşturucu iddiaları üzerine savcılığın yeni bir soruşturma başlattığı öğrenildi.

Ziya Kaya Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alınan Nazmiye'nin savcılık tarafından ifadesine başvurulacağı öğrenildi. Öte yandan savcıya ifade veren Nazmiye ve programa katılan diğer kişilerin serbest bırakıldığı, soruşturmanın ardından dava açılıp açılmayacağına karar verileceği öğrenildi.

NEVRİGÜL ALAN OLAYI NE?

nevrigul-alan

Nevrigül Alan, 20 Temmuz 2023 tarihinde Bursa'nın Gemlik ilçesinde kayboldu. Ailesi tarafından yapılan aramalar sonuçsuz kalınca, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Nevrigül'ün cansız bedeni, 20 Ağustos 2023 tarihinde ormanlık bir alanda bulundu. 22 yaşında olan 2 çocuk sahibi genç kadınının katilinin kim olduğu tüm Türkiye tarafından merak ediliyordu. Programda yaşanan gelişmeler sonrası Alan cinayetiyle ilgili Doğan, Barış ve Nazmiye gibi isimler gözaltına alındı. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu