Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri şoke etti. Programa başvuru yapan 18 yaşındaki Nehir’in aile dramı “Yok artık” dedirtti. Resmi nikahı olmadığı eşi Selahattin’ten bir çocuğu olan Nehir, hem kocasından hem de annesinden beklemediği bir darbe yedi.

Muge5

"ANNEMLE KAÇTI!"

"24 yaşındaki sevgilim, 40 yaşındaki annemle kaçıp bana hakaretler etti” diyen Nehir, konuşmasına şu ifadelerle devam etti: “Kaçtıktan sonra bana attığı mesajlarda 'Biz birbirimizi sevdik, senin bana vermediğin ilgiyi annen verdi. Sen onun tırnağı bile olamazsın. Kaçmamızı annen istedi, biz mutluyuz. Allah mutluluğumuzu bozmasın' dedi.”

Mugeanli3

PARALARINI VE ALTINLARINI ÇALIP KAÇMIŞLAR

1 yaşında bebeği olduğunu söyleyen Nehir, anne ve sevgilisinin kaçarken kendisinin biriktirdiğini 2 burma bileziği ve 11 bin TL'yi de aldıklarını da sözlerine ekledi.

Mugeanli2

MÜGE ANLI KENDİNİ TUTAMADI: YOK DEVENİN NALI

Trajikomik ilişkinin mesullerinin Tiktok’taki uygunsuz videosunu gören Müge Anlı olaya “Yuh devenin nalı” ifadesiyle tepki gösterdi. Anlı, “Bana izlettiklerinde inanmadım Nehir olduğunu düşündüm. Filtrelerle kendisini öyle bir yapmış ki ben tanıyamadım. Bu nitelikli dolandırıcılık" dedi.

Mugeanli1

HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ

Canlı yayına bağlanan Selahattin, "Ne o beni mutlu edebildi ne de ben onu. Ben kaçmadım sadece ona yardımcı oldum. O TikTok'taki görüntüler normal Şirin hep böyle videolar çekiyordu zaten.  Ben de sıcakkanlı biriyim. Ben onu Adana'ya götürüp bıraktım. O videolar çok önceden çekildi Nehir de biliyor onları" ifadelerine karşın Müge Anlı, "Başlatma sıcakkanlılığından. Sen bu kadınla kaçtın mı kardeşim? Bir şey yapıyorsan da delikanlı gibi arkasında dur" diye bağırdı.

"ANNEMLE GELİP ORTAMIZA YATIYORDUN, ONA DÖNÜP UYUYORDUN"

Nehir ise Selahattin'in açıklamalarına yönelik "Sen geliyordun, annemle benim ortamızda yatıyordun. Bana dönüp uyumak yerine ona dönüp uyuyordun" şeklinde cevap verdi.

Editör: Kübra Şenal