TikTok fenomeni Mükremin Gezgin, hamilelik iddiasıyla gündeme gelmiş ve sonrasında geçirdiği estetik ameliyatlarla sosyal medyada çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz aylarda askere çağırıldığını iddia eden Gezgin, kendini kadın gibi hissettiğini belirterek, "Ben bu saçla tüfek mi tutacağım?" demişti. Ekran Haber'in edindiği bilgilere göre, fenomen Mükremin Gezgin'in askerlik yapmaya elverişli olmadığı sağlık kurulu raporu ile tespit edildi ve çürüğe ayrıldı. 

"ASKERLİĞİM HAYMANA'YA ÇIKTI"

Gezgin sosyal medya hesabından bugün yaptığı açıklamada, "Şu an askerlik şubesine geldim. Kağıtları ve dokümanları aldım. Askerliğim ayın 19'unda Haymana'ya çıkmış durumda. Gitme durumundaymışım. Bilmiyorum, bir şey diyemiyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

Mukremin Gezgin

HAMİLEYİM İDDİASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Daha önce de hamile olduğunu iddia eden Mükremin Gezgin, dokuz ay boyunca sosyal medya hesaplarından sözde hamilelik dönemlerini paylaşmıştı. Doğum yapmak için hastaneye geldiğini belirten Gezgin'in paylaşımı sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Mükremin Gezgin ve hastane personeli hakkında hayasızca hareketler ve teşhircilik suçundan soruşturma başlatılmıştı. 

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin doğum yaptığını iddia etti - Magazin  Haberleri - TV100

TIP MERKEZİ MÜHÜRLENMİŞTİ

Sağlık Bakanlığı da Gezgin'in hamilelik videolarının ardından harekete geçmişti. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Şikayet-Denetim-Değerlendirme Komisyonu tarafından Mükremin Gezgin'in görüntülerini çekildiği tıp merkezi ile ilgili inceleme yapılmış ve tıp merkezi mühürlenmişti.

Editör: Ozan Barış Erim