TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor'un oyuncusu Mümin Talip Pazarlı, hayatını kaybetti. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Pazarlı'nın vefatıyla ilgili derin bir üzüntü yaşandığı belirtildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) da resmi bir yazılı açıklama yaparak Pazarlı için başsağlığı mesajı yayımladı. Peki Mümin Talip Pazarlı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Neden öldü?

A W144382 01

MÜMİN TALİP PAZARLI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Mümin Talip Pazarlı, Türk futbolcudur. 17 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul'da doğdu. Stoper mevkiinde görev yapmaktaydı. 29 yaşındaki genç futbolcu Mümin Talip Pazarlı futbol kariyerine Beylerbeyi takımında başladı ve daha sonra Tire 1922 Sor, Y. Çorumspor, Çorum FK, 24 Erzincanspor, Düzcespor, Orduspor 1967, Ankara Demirspor ve en son olarak Serik Belediyespor takımlarında forma giydi.

Mümin Talip Pazarlı

MÜMİN TALİP PAZARLI HANGİ TAKIMDA OYNUYORDU?

2023-2024 futbol sezonu devre arasında Ankara Demirspor’dan Serik Belediyespor’a transfer olan futbolcu stoper mevkiinde görev yapıyordu.

Mümi̇n Pazarli 1

MÜMİN TALİP PAZARLI NEDEN ÖLDÜ?

3 hafta önce rahatsızlanması sonrası Serik’te özel bir hastaneye kaldırılan Pazarlı’ya doktorlar tarafından kan kanseri teşhisi konuldu. Mümin Talip Pazarlı, tedavi gördüğü İstanbul'daki bir hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Mümin Pazarlı

MÜMİN TALİP PAZARLI EVLİ Mİ? KİMİNLE EVLİ?

Güzelcespor Kongre Üyesi Selim Pazarlı'nın oğlu Mümin Talip Pazarlı geçtiğimiz yıl temmuz ayında Sena Erken ile evlenmişti.