31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı günler kala, belediye başkanlarının seçim kampanyaları da hız kesmeden devam ediyor. Sokaklarda, katıldıkları canlı yayınlarda hizmetlerinden bahseden belediye başkan adayları, projelerini bir bir tanıtıyor. CHP'nin yeniden aday gösterdiği Mansur Yavaş'ın mal varlığını açıklamasının ardından, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, dün akşam katıldığı bir canlı yayında mal varlığını kamuoyuyla paylaştı.

MANSUR YAVAŞ MAL VARLIĞINI PAYLAŞMIŞTI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin yeniden aday gösterdiği Mansur Yavaş, mal varlığını kamuoyuyla paylaştı. 

BAKAN KURUM: 'ÇEKİNECEK BİR ŞEYİMİZ YOK'

Kurum, canlı yayında "Mansur Yavaş mal varlığını açıkladı. Siz de açıklayacak mısınız?" sorusuna yanıt vererek, "Açıklarız. Yani zaten şöyle... Biz düzenli olarak mal varlığını açıklıyoruz, bakanlıklara vesaire. Çekinecek bir şeyimiz yok." yanıtı verdi.

Murat Kurum Mal Varligini Paylasti 2

MURAT KURUM MAL VARLIĞINI AÇIKLADI

Murat Kurum, açıklamasının devamında mal varlığını kalem kalem sayarak, "Ankara'da evimiz var, İstanbul'da evimiz var, 1 tane arabamız var. Biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu. Ev aldığımız için o eve olan borcumuz var. 2 yıl daha borç ödeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

İşte Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş'ın mal varlığı:

Murat Kurum Mal Varligini Paylasti 1

Editör: Hakan Mutlu