Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, seçimlerde vatandaşlara çağrıda bulundu. Kurum, "Ben buradan tüm vatandaşlarımızın oylarını kullanmalarını, sandıklarına sahip çıkmalarını istiyorum. Gitsinler oylarını kullanıp kullandıkları oylara, sandıklara sahip çıksınlar." dedi.

Murat Kurum 31032024 Aa (1)

AİLESİYLE BİRLİKTE OY KULLANDI

Murat Kurum, ailesiyle birlikte Kağıthane İmece İlkokulu'na gelerek oyunu kullandıktan sonra çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum 31032024 Aa (4)

TEŞEKKÜR VE DİLEKLER

Üç aylık seçim sürecinde projelerini ve hayallerini İstanbullularla paylaştıklarını belirten Kurum, vatandaşlara kendisini ağırladıkları için teşekkür etti. Eşi Şengül Kurum ile sandığa geldiklerini ve oğlu Mehmet Kurum'un da ilk kez oy kullandığını aktaran Murat Kurum, "Oyumuzun İstanbul'umuza, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Murat Kurum 31032024 Aa (3)

DEPREM RİSKİ VE TRAFİK ÇİLESİ

Büyük bir demokrasi şöleni yaşanması temennisinde bulunan Kurum, "Bugün İstanbul'da İstanbul'un geleceği, çocuklarımızın geleceği adına çok önemli bir karar vereceğiz. Hem deprem riskinin ortadan kaldırılması, hem trafiğin çilesinin bitirilmesi, hem de İstanbul'da yaşayan her bir vatandaşımızın huzur ve güvenle yaşayabileceği adımı inşallah sandıkta hep birlikte atmış olacağız." ifadelerini kullandı.

Murat Kurum 31032024 Aa (6)

KURUM'DAN SON ÇAĞRI VE PLANLAR

Seçmenlere seslenen Murat Kurum, oy kullanma süresinin sona ermeden önce tüm vatandaşların sandıklara giderek oylarını kullanmalarını ve sandıklara sahip çıkmalarını istedi. Saat 17.00'de oy verme işleminin biteceğini hatırlatan Kurum, bu saate kadar tüm vatandaşların oylarını kullanmalarını dile getirdi.

Murat Kurum 31032024 Aa (5)

"31 MART GÜNEŞİ GÜLDÜRECEK"

Seçim sürecinde her gün 31 Mart'ı dile getirerek, "31 Mart gelecek yüzler gülecek, 31 Mart'ta güneş doğacak." sözlerine atıfta bulunan Kurum, bu coşkuyu tüm İstanbullularla paylaşacaklarını ifade etti. Erken bir bayram havası oluşturmayı hedeflediklerini belirten Murat Kurum, önce il binasında ardından Saraçhane'de bu coşkuyu tüm İstanbullularla birlikte kutlayacaklarını söyledi.

Murat Kurum 31032024 Aa (7)

SEÇİM SONUÇLARINI TAKİP PLANLARI

Seçim sonuçlarını hem ihtiyaçları gidermek hem de süreci birebir takip etmek adına AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasında teşkilat mensuplarıyla ve seçim koordinasyon merkezleriyle takip edeceklerini belirten Kurum, 90 gündür süren seçim çalışmalarını yakından takip eden basın mensuplarına, basın kuruluşlarına, AK Parti teşkilatına ve belediye başkanlarına teşekkür etti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve diğer siyasi liderlere de destekleri için teşekkürlerini iletti.

Murat Kurum 31032024 Aa (9)

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Kurum, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'ye de teşekkürlerini ileterek, en büyük teşekkürü Türk milletine sundu. Kendisinin ve eşinin seçimin Türkiye'ye, millete ve İstanbul'a hayırlı olması dileğinde bulunduğunu belirten Murat Kurum, "İnşallah bizim mutlu olacağımız bir seçim sonucu olur diye düşünüyorum." dedi.

Murat Kurum 31032024 Aa (8)

Murat Kurum 31032024 Aa (11)

Murat Kurum 31032024 Aa (10)

Editör: Mevlüt Peker