Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray evinde ağırladığı Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Maç fazlasıyla liderliğe yükselen sarı-kırmızılılarda Zaha 2 gol atarak yıldızlaşırken, kaptan Muslera'nın sakatlanması ise moralleri bozdu.

Karşılaşmanın 56. dakikasında Kasımpaşa atağında ceza sahasındaki topa yatarak müdahale etmeye çalışan Muslera, pozisyon sonrasında acılar içinde yerde kaldı. Sağlık ekibinin sahaya girerek müdahalede bulunduğu tecrübeli eldiven, oyundan çıkarak yerini kaleci Günay Güvenç'e bıraktı.

Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih maçına çıkacak olan Galatasaray'da yaşanan bu talihsiz gelişme sonrası gözler kulüp tarafından yapılacak açıklama çevrildi.

KULÜP DOKTORU AÇIKLAMA YAPTI

GS TV'ye konuşan Galatasaray A Takım doktoru Yener İnce, Muslera'nın yaşanan pozisyonda dirseğinin çıktığını belirterek şunları söyledi:

galatasaray-yener-ince-doktor

"Darbeye bağlı olarak bir çıkık oluştu Muslera'nın dirseğinde. Saha içinde yerine oturttuk. Bununla eşlik eden bir şey oldu mu buna bakacağız yarınki tetkiklerle. Bazen yerine oturması yeterli olur, bazen de küçük bir kırıkla beraberse iş uzar. Yarın daha net bir şey söyleyeceğiz."

Okan Buruk da maç sonu yaptığı açıklamada, "Muslera için Yener İnce 'Dirseğinde hasar yoksa atlatırız' dedi. Röntgenden sonra daha net olacak. İnşallah önemli bir şeyi yoktur." ifadelerini kullandı.

muslera-galatasaray-sakatlik-2

Fernando Muslera, Rams Park’tan kolu askılı şekilde ayrıldı.