ABD'nin Indianapolis kentindeki Gainbridge Fieldhouse Stadyumu’nda oynanan NBA All-Star maçında Doğu ve Batı Konferansı karşı karşıya geldi. NBA tarihinin en çok sayısı olarak tarihe geçen maçta, Doğu Konferansı, Batı Konferansı'nı 211-186 mağlup etti.

REKOR KIRILDI

73’üncü All-Star maçında kaptan olarak seçilen LeBron James ile Giannis Antetokounmpo'nun oluşturduğu takımlar karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Doğu Konferansı, Batı Konferansı karşısında 211 sayıyla rekor kırarak kazandı. Doğu'ya Milwaukee Bucks guardı Damian Lillard 39, Boston Celtics forveti Jaylen Brown 36 sayıyla liderlik etti. Batı'da ise Timberwolves'un forveti Karl-Anthony Towns, 50 sayı attı.

Nba All Star Macinda Rekor Kirildi 211 Sayiyla 19Subat2024 1

SEYİRCİ YUHALADI

NBA All Star’ın düzenlendiği Indianapolis şehrinin takımı olan Pacers’ın oyuncusu Tyrese Haliburton’ın MVP seçilmemesi tepkiye neden oldu. Seyirciler kendi oyuncuları yerine Milwaukee Bucks’ın yıldızı Damian Lillard’ın seçilmesini yuhalayarak protesto etti. Tyrese Haliburton mücadelede 32 sayı, 7 ribaund, 6 asist ile oynadı. Geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen 3 Sayı Yarışmasının da şampiyonu olan Lillard, karşılaşmada toplam 11 üçlük isabeti buldu.