Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, gazeteci Nedim Şener, Emekli Hava Korgeneral Dr. Erdoğan Karakuş, CHP 23. Dönem Milletvekili Mehmet Sevigen, Başak Şengül ile tv100'de "Doğru Yorum" programına konuk oldu.

Gazeteci Nedim Şener, CHP'de yaşanan son gelişmelerle ilgili dikkat çekici tespitlerde bulundu. Şener, "Kılıçdaroğlu yönetiminin girdiği her tehlikeli ilişkide biz bunlara dikkat çektik. CHP’yi ele geçirmişsiniz, bunu FETÖ’cüler bile yazıyor. Bütün bu çürüme süreci onların gözünün önünde oldu. Onu uyaranları tek tek partiden attıktan sonra bir yere varılabildi mi? Gelinen nokta çok açık. Kılıçdaroğlu, sinir siyasetini şimdi tabanına uygulayacak. Bu adamla sinir siyasetini kimse götüremez" ifadelerini kullandı. 

tv100 25 temmuz 2023 program gorsel 1

'ONE MINUTE' ÇIKIŞI...

Nedim Şener ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'One Minute' çıkışından sonra operasyon başladığını ifade etti ve CHP ile ilgili dikkat çekici bir tespitte bulundu.

Şener, "2009’da ‘One minute’ olayından sonra Erdoğan’a karşı operasyon başladı. Mavi Marmara olayında yine Deniz Baykal’ın desteği var, daha sonra FETÖ’nün operasyonu başladı ve muhalefeti dizayn ettiler. Ondan sonra CHP, Kılıçdaroğlu’nun yönetimiyle beraber küreselcilerin eline geçmiş oldu" dedi.

Editör: Site Yönetim