Neslim Güngen ve daha birçok yeni isim, kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlarla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın ardından mercek altına alındı. Hakkında soruşturma başlatılan isimlerden Neslim Güngen kimdir? İşte detaylar...

neslim-güngen-kimdir

Fenomen Neslim Güngen Hakkında Soruşturma

Sosyal medya fenomeni ve güzellik salonu sahibi Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı. Mal varlıklarına tedbir amaçlı el konulan Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in soruşturması devam ediyor. Dilan ve Engin Polat davasına dahil edilen Neslim Güngen'in 127 güzellik merkezinin sahibi olduğu biliniyor.

neslim-güngen-soruşturma

Neslim Güngen Kimdir?

1986 yılında doğan Güngen'in 13 yaşında kuaför ve güzellik sektörüne atıldığı söylenmektedir. 19 yaşındayken anne olan Güngen, 22 yaşında 5 yıllık yurt dışı eğitimlerine katılmıştır. Neslim Güngen'in kendi internet sitesinde Güngen'den 'Türkiye'nin en büyük güzellik merkezi sahibi' olarak bahsediliyor.

 23 yıldır güzellik sektöründe olan Güngen hakkında Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Hakkında çıkan haberler ve soruşturma için, çektiği videoda "Ben sıradan bir insanım" diyerek serzenişte bulundu.

Editör: Nurseli Fırat