"KÜL" filmi iddialı geliyor! Netflix, yakında yayımlayacağı yeni Türk filmi Kül için ilk fragmanı paylaştı. Başrolleriyle oldukça dikkat çeken KÜL filmi, Netflix'te yayınlanacak.

Kül Filmi Netflix Fragman Konusu Oyuncuları 10

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği KÜL filmi, senaryosu ve başarılı oyuncularıyla son zamanlarda sosyal medyada çok dikkat çekiyor. Peki KÜL filmi oyuncuları kimler? KÜL filmi konusu nedir? Ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar..

Kül Filmi Netflix Fragman Konusu Oyuncuları 1

KÜL FİLMİ KONUSU

Evli bir çiftin yaşamı gizemli bir kitap ile aniden değişiyor. Gökçe eşi Kenan’ın sahip olduğu yayınevine gönderilen kitaplardan biri olan Kül’ü keşfettiği andan itibaren bu büyülü hikayenin peşine düşüyor ve kendisini gizemli bir adamla fırtınalı bir ilişkinin ortasında buluyor.

Kül Filmi Netflix Fragman Konusu Oyuncuları 5

Ancak Kül’ün hikayesinde gizlenen anılar bu duygulardan çok daha fazlasını barındırıyor. Gökçe kendi yaşamında kaybettiği heyecanı eşi Kenan’ın sahibi olduğu yayınevine gelen kitaplardan  Kül’ün hikayesinde bulur.

Kül Filmi Netflix Fragman Konusu Oyuncuları 4

Peşine takıldığı bu gizemli hikaye, Gökçe’ye uzun zamandır hissedemediği duyguları yeniden yaşatırken, Kenan’la sahip oldukları mutlu aile tablosunun kısa sürede paramparça olmasına neden olur.

Kül Filmi Netflix Fragman Konusu Oyuncuları 2

KÜL FİLMİ OYUNCULARI

Kül filminde Mehmet Günsür, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit başrolleri paylaşırken, Oyuncu kadrosunda; Nur Sürer, Yıldıray Şahinler, Gökçe Eyüboğlu, Seda Türkmen, Canan Atalay, Selin Vardarlı ve Abdullah Burak Kaya gibi isimler yer alıyor.

Kül Filmi Netflix Fragman Konusu Oyuncuları 8

KÜL FİLMİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Dünyanın en popüler çevrim içi dizi ve film platformu Netflix, Türk yapımı içeriklerine devam ediyor.

Kül Filmi Netflix Fragman Konusu Oyuncuları 6

KÜL filmi de bunlardan biri. KÜL filmi 9 Şubat tarihinde Netflix'te seyircisiyle buluşacak. başrollerinde Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Mehmet Günsür’ün yer aldığı ‘KÜL’ün ilk fragmanı paylaşıldı..

NETFLİX "KÜL" FİLMİ FRAGMANI
 

Editör: Nurseli Fırat