Dilan Polat'ın sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunurken, gösterişli hayatıyla sıkça adından söz ettiriyor. Ancak bu sefer dikkatleri, iddia edilen kara para aklama suçlamalarıyla çekti. Bu suçlamalar, Dilan Polat'ın ötesinde eski iş ortağı ve sosyal medya fenomeni Nez Demir'e de uzandı.

KARA PARA AKLAMA İDDİALARI

Engin Polat'ın karısı Dilan Polat, sosyal medya hesaplarından lüks yaşamını paylaşırken, altın tozlu kahveleri, pahalı araçları ve jetle çıktığı tatilleriyle biliniyor. Ancak şimdi iddia edilen kara para aklama suçlamaları ile gündemde. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Polat ve yakınlarına dair suçlamaları incelemeye aldı. 21 şirketiyle bağlantılı olarak mal varlıklarına el konulduğu öğrenildi.

DERİN DARBE: ESKİ İŞ ORTAĞI NEZ DEMİR

Dilan Polat'ın bu soruşturması, eski iş ortağı ve sosyal medya fenomeni Nez Demir'i de etkisi altına aldı. Demir, güzellik merkezi işletiyor ve Polat'la aralarındaki iş ilişkisi 3 yıl önce sona erdi. Ancak bu soruşturma kapsamında Demir'in de mal varlığına el konulduğu bilgisi geldi.

"BİR SON VERİN BU DURUMA"

Nez Demir, yaşadığı bu zorlu süreç sonrasında duygusal bir video yayınladı. "Çalışanlarımın mağdur olmaması için elimden geleni yaparım." diyen Demir, Polat ailesine yönelik, "Bu duruma bir son verilsin. Artık dayanacak gücüm kalmadı." ifadelerini kullandı. Demir, şubelerinin 4'ü İstanbul, 2'si Kocaeli ve diğer şehirlerde olmak üzere birçok ilde bulunduğunu belirtti.

Editör: Mevlüt Peker