Ucuz otomobil vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir şebeke ile birlikte hareket ettikleri iddia edilen Candan kardeşler, 2023 yılı Kasım ayında tutuklanmıştı. Kardeşi Bahar Candan ile beraber Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne konulan Nihal Candan'ın yeme alışkanlığı bozulduğu ve 'anoreksiya nevroza' adı verilen hastalığa yakalandığı öğrenildi.

nihal candan-1

Nihal Candan Tahliye Mi Edildi?

Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? merak ediliyor. Hastalığı sebebiyle 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan'ın psikolojisinin bozuk olduğu da belirtiliyordu. Dün hastaneye kaldırılan Candan için doktorlar cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönünde görüş bildirdi. Bunun üzerine Candan'ın tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmesine karar verildi. Peki Nihal Candan kimdir? İşte Nihal Candan hayatı ve biyografisi..

NİHAL CANDAN KİMDİR?

Nihal Candan, 15 Haziran 1995 yılında Mersin'de dünyaya gelmiştir. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitim gören Nihal Candan, Bu Tarz Benim, İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenmiştir. Bahar Candan adında bir kız kardeşi vardır. Nihal Candan, 7 Şubat 2016 tarihinde başlayan Survivor 2016 yarışmasında gönüllüler takımında yarışmıştır.

Nihal Candan Beauty Center adından güzellik merkezleri olduğu bilinmektedir. Ancak 2022 yılında Armağan Çağlayan'ın Programına Katılan Nihal Candan, bir hukuk bürosu açmaya hazırlandığı için güzellik merkezini kapattığını belirtmiştir.

Ucuz otomobil vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir şebeke ile birlikte hareket ettikleri iddia edilen Candan kardeşler lüks ve gösterişli yaşamlarının yanı sıra paylaşımları ile oldukça dikkat çekmiş ve sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştır.

Ucuz otomobil vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir şebeke ile birlikte hareket ettikleri iddia edilen Candan kardeşler, 14 Kasım 2023'te gözaltına alınarak 16 Kasım'da da tutuklanmıştır. Nihal Candan, geçtiğimiz günlerde 'anoreksiya nevroza' adı verilen hastalığa yakalanmış ve sunulan raporun ardından mahkemece tahliye kararı verilmiştir.

Editör: Nurseli Fırat