Sosyal medya fenomenlerine yönelik yapılan çalışmalar devam ederken Polat çiftinin ardından Nihal ve Bahar Candan, "suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçundan cezaevine gönderildi. Cezaevi yemeklerini beğenmediği ve orada kavga ettikleri iddia edilden Candan kardeşler cezaevine alışmaya çalışırken anne Umut Candan haberlere çıkarak açıklama yaptı.

SİTEM ETTİ

show canda

Candan kardeşlerin annesi "Instagram'da Bahar soytarılık yaptıkça tıklandı, tıklamasalardı. Bahar Candan'ı onlar ortaya çıkardı Bahar gerçek bile değil her şeyi sahte. Soytarılık yaptıklarında tıklamasalardı..." dedi. Umut Candan Nihal Candan'ın eşiyle ilgili de "4x4'lük bir Türk erkeği. Damadımı çok seviyorum" dedi. Candan kardeşlerin avukatı ise "2 kişilik koğuşta kalıyorlar, televizyon ve buzdolabı da geldi. Dilan Hanım ile de karşılaşmışlar" dedi.

DAMADI HAKKINDA DA KONUŞTU

Anne Umut Candan, Nihal Candan'ın gizemli kocası hakkında da açııklama yaparak, "Koca kutsaldır. O yüzden hep diyordum kızım bir an önce evlenin. Sizinle çok uğraşıyorlar. Başınıza bir hal getirecekler diye. Hazırlık yapıyordu. Nikahı çok aceleye gelmişti. O öyle kıyılmak zorunda kaldı. Düğünde eş, dost, akraba güzelce toplanırız demiştim. Nasıl bir düğün yapsak? Kır düğünü mü yapsak yoksa yazı mı beklesek? Kimleri davet etsek? Biz bunları konuşuyorduk. Düğünde Kuran okunsun, alkollü olmasın dedim" şeklinde konuştu. Ayrıca damadının kaçmadığını söyleyen anne Candan, "Benim çocuğum öyle bir insanla evlenmiş olsaydı dağları yıkardım. Damadım çok daha fazla üzgündür. Ben onun durumunu düşünmek bile istemiyorum" dedi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu