ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi. Fatma Olgun, isimli kadın, kayıp kızı Mevlüde'yi aramak için Esra Erol'un programına başvurdu. Erol, genç kızı alıkoyan sözde hoca ile ilgili tüm sırları tek tek ortaya çıkardı. Kendisine "Mehdi" diyen bu şahıs ile ilgili Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'ndan da açıklama geldi. Hatipoğlu "Mehdi'nin işaretleri vardır" dedi. 

"MEHDİ'NİN BULUNDUĞU DÖNEMDE DECCAL OLACAKTIR"

Hatipoğlu açıklamasında, "Mehdi'nin bulunduğu dönemde deccal olacaktır. Şu anda deccal söz konusu değil. Bu saydıklarımdan hiçbiri ortada yok. Öyleyse ortada mehdi de yok. 'Ben mehdiye benziyorum', 'ben mehdiyim' diyen çok insan çıktı bugüne kadar. İnsanları aldattılar, çok insan öldü" ifadelerini kullandı.

"ŞU ANDA MEHDİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Hatipoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Mehdi'nin işaretleri vardır. Şu anda yeryüzünde söz konusu değil. Akıl, ruh yönünden hasta olan insanlar kendilerini mehdi zannedebiliyorlar. Bir kısmı hasta olduğu için bunu yapıyor. Bir kısmı da bilerek bundan bir rant sağlamak için yapıyor. Şu anda mehdi söz konusu değildir."

Esra Erol'da işlenen sözde Mehdi Mustafa Çabuk hakkında skandal iddia! "Kızları kırbaçlıyor" Esra Erol'da işlenen sözde Mehdi Mustafa Çabuk hakkında skandal iddia! "Kızları kırbaçlıyor"

Editör: Meltem Kaya Sapmaz