Nur Viral'in sunumuyla Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programı, her bölümüyle izleyicileri ekranlara kilitliyor. Programın son bölümü ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

NUR VİRAL NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Canlı yayında izleyicilerin sorularını yanıtlayan Nur Viral'e bazı günler uzman isimler eşlik ediyor. Programın son bölümüne Ünlü Rüya Yorumcusu Mehmet Emin Kırgil konuk oldu. Canlı yayına bağlanan konuklar gördükleri rüyaları anlatıp ne anlama geldiğini sordu.

RÜYASI HERKESİ ŞOKE ETTİ

Nur Viral'in programına bağlanan bir kadının gördüğü rüya ağızları açık bıraktı. Konuk rüyasını şöyle anlattı; ''Yatak odamın kapısını bir açıyorum arkadaşım çırılçıplak ve yanında eşim var kıyafeti giyilmiş durumda. 'Ne yapıyorsun burada?' diyorum hiçbir tarafa bakmadan omzundan çekiyorum. Ama eşim o kadar geniş ki gülüyor eğleniyor. Bu şekilde uyandım. Buna ne diyebilirim?' dedi.

RÜYAYI YORUMLADI

Mehmet Emin Kırgil ise bu rüyayı şöyle yorumladı; 'Bu rüyanıza göre bir kadının size uzaktan nazar ettiğini gösteriyor. Uzaktan size bir sıkıntı verebileceğini gösterir. Zaten siz bir sıkıntı yaşamışsınız. Fazla insanlara güvenmekle hata yapmışsınız. Dikkat etmeniz gereken hususun biri bu. Bir de evinizde eğer bir problem yaşıyorsanız bu problemin ortadan kalkması. O hanımefendinin öyle durması sizin aydınlığa çıkmanız. Eşinizin de parasal konuda bir sıkıntısı varsa bu sıkıntının da düze çıkmasını gösterir. Korkulacak yine herhangi bir şey yok. Korkmayın. Eşiniz de sizden taraftır bazı konularda' yanıtını verdi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu