Psikoterapist Şeyda Betül Kılıç'ın konuk olduğu programda, izleyicilerin itirafları adeta şok etkisi yarattı. Bir izleyicinin, "Eşim beni defalarca aldattı" sözleri ise Nur Viral'i bile şaşırttı. Kocasının onu her gün aldattığını söyleyen konuk, "Kocamın telefonuna casus programı yükledim ve aldatıldığımı öğrendim." dedi.

ALDATILMA İTİRAFI HERKESİ ŞOKE ETTİ 

1,5 aydır eşinin eve geç gelmesinden şüphelendiğini söyleyen konuk, eşini affettiğini ancak yaşananlar aklına gelince dayanamadığını dile getirdi. Nur Viral ise o kişiyi tanıyıp tanımadığını sorunca; "Yakın çevreden biri değil. Zaten kocam onunla birlikteyken o kız kocamın arkadaşını da ayartıyor. Çok sağlam biri değil." dedi. Nur Viral bu duydukları karşısında "İyi olmuş ona. Yaşattığını yaşasın o da." ifadelerini kullandı.

"KOCAM AĞLAYARAK HELALLİK İSTEDİ"

Psikoterapist Şeyda Betül Kılıç, "İlişkinin derinliğini öğrenmek lazım, ne derecede ne kadar zamandır birliktelik olmuş?" diye sorduğunda konuk, "Kocam ağlayarak benden helallik istedi. Bir kereliğine onunla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi." dedi. Psikoterapist Şeyda Betül Kılıç; "İlişkilerde bazen böyle imtihanlarla karşılaşılabiliyor. İlişkimizde neye ihtiyacımız var? Buna bakmamız gerekiyor. Birçok kişinin hayatındaki bu üçüncü kişiler çoğunlukla evliliğini korunmak için yapılıyor. Buraki bu kırılmanın neye hizmet ettiğine bakmamız gerekiyor." dedi.
 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu