Nurgül Yeşilçay, oyunculuğu ve güzelliği ile her zaman çok konuşulan isimler arasında yer almaktadır. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Yeşilçay, bu defa takipçileri ile tepkisini paylaştı.

Nurgül-yeşilçay-athena-gökhan-tepki-17-aralık-2023-6

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Londra'da okuyan oğlu Osman Nejat ile gittikleri Athena konseri sonrasında sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Yeşilçay, “Kimseyi gözünüzde büyütmeyin!” ifadesini kullandı.

Nurgül-yeşilçay-athena-gökhan-tepki-17-aralık-2023-7

Gökhan Özoğuz İle Tanışmak İstedi

Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay'ın Osman Nejat Özer adını verdikleri oğulları eğitim gördüğü Londra'dan Türkiye'ye döndü. Oğluna kavuşan Nurgul Yeşilçay, "Benimki gelir gelmez beni Athena konserine götürüyor kral" notuyla birlikte oğluyla fotoğrafını paylaştı.

Nurgül-yeşilçay-athena-gökhan-tepki-17-aralık-2023-2

Oğlu ile Athena konserine giden Yeşilçay, grubun solisti Gökhan Özoğuz'la tanışmak için kulise gittiklerini ancak kötü bir tepkiyle karşılaştıklarını belirtip şarkıcıya ateş püskürdü..

Nurgül-yeşilçay-athena-gökhan-tepki-17-aralık-2023-4

NURGÜL YEŞİLÇAY: 'Kimseyi gözünüzde büyütmeyin!'

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, oğlunun Athena hayranı olduğunu belirterek, grup ile tanışmak için kulise gittiklerinde grubun solisti olan Gökhan Özoğuz'un soğuk davrandığını, ancak Hakan Özoğuz'un ise daha samimi davrandığını açıkladı.

Nurgül-yeşilçay-athena-gökhan-tepki-17-aralık-2023-3

Yeşilçay paylaşımında "Bir genç Gökhan'la tanışmak istiyor çünkü seviyor Athena'yı. Kulise gidiyoruz tebrik için. Gökhan'da bir afra tafra. Gökhan ne kadar tatsızsa Hakan o kadar tatlıydı. Neyse sakın hayallerinizi yıkmayın! Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin! Uyarayım dedim!" diyerek isyan etti.

Nurgül-yeşilçay-athena-gökhan-tepki-17-aralık-2023-5

Nurgül Yeşilçay'ın çileden çıkıp sosyal medyadan tepkisini dile getirdiği işte o anlar;

Nurgül-yeşilçay-athena-gökhan-tepki-17-aralık-2023-1

Editör: Nurseli Fırat