Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bulunan bir lisede, elektronik sigara ile yakalanan öğrencinin öğretmenine bıçaklı saldırısı güvenlik kameralarına yansıdı. 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi R.U., 22 Nisan'da okulda yasak olan elektronik sigarayla yakalandı. Olayın ardından öğrencinin durumu ailesine bildiren müdür yardımcısı Sadettin Dinçer (55), öğrencinin hedefi haline geldi.

Ankara Pursaklar Ogrenci Pusu 30042024 Iha (1)

ÖĞRETMENİNİ PUSUYA DÜŞÜREN ÖĞRENCİ GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay, 29 Nisan günü okulun giriş katında gerçekleşti. Ailesine haber verilmesine öfkelenen R.U., öğretmeni Dinçer'e merdivenlerde pusuya yatarak bıçaklı saldırıda bulundu. Arkadan yaklaşıp öğretmenini bacağından yaralayan öğrenci, hemen olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin hızla ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralı öğretmeni hastaneye kaldırdı. Dinçer'in bacağına 12 dikiş atıldıktan sonra taburcu edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ankara Pursaklar Ogrenci Pusu 30042024 Iha (2)

SALDIRGAN ÖĞRENCİ YAKALANDI, SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Saldırı anı güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, polis ekipleri R.U.'yu kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği ve ilgili öğrenci hakkında işlemlerin yürütüldüğü açıklandı.

Ankara Pursaklar Ogrenci Pusu 30042024 Iha (5)

Ankara Pursaklar Ogrenci Pusu 30042024 Iha (4)

Ankara Pursaklar Ogrenci Pusu 30042024 Iha (3)

Editör: Mevlüt Peker