Samsung telefon ve tabletlerde öğrenci ve öğretmenlere özel indirim haberi müjdelendi! Samsung'un, vergi muafiyeti kapsamında Türkiye'de üretilen modelleri ile üniversite öğrencilerine özel düzenlenecek olan satışlarda yer alacağı konuşuluyordu. Ancak bu haberlerin yanı sıra Samsung, öğrenci ve öğretmenlere özel olarak model kısıtlaması yapılmadan her üründe indirim yapacaklarını açıkladı. Eylül ayı boyunca devam edecek olan indirim, öğretmenlere ve öğrencilere özel olacak.

SAMSUNG ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERE ÖZEL TÜM ÜRÜNLERDE İNDİRİM

Samsung Electronics, eylül ayı boyunca uygulanacak olan bu kampanya ile öğretmen ve öğrencilere tüm tabletlerde %20 ve tüm cep telefonlarında %18 oranında indirim uygulayacak. E devletten barkodlu öğrenci ve öğretmenlik belgesini tanımlayanlar, kampanyadan yararlanabilecek. 

samsung-öğrenci-öğretmen-tablet-telefon-indirimi-kampanya

Bu kampanyanın yanı sıra, Samsung Galaxy S21 FE akıllı telefonda indirimlere ek Buds2 kablosuz kulaklık ve şarj adaptörü hediyeli özel paket öğrencilere sunulacak. Samsung'un online mağazasını ziyaret edebilirsiniz. 

EĞİTİME DESTEK SAMSUNG'TAN

Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Başkan Yardımcısı Murat Azdemir, "Bu stratejimiz doğrultusunda, gençlerimizin uzun süredir beklediği bir indirimde onlara destek olmanın mutluluğu içerisindeyiz" dedi. Akıllı telefonların eğitim gibi alanlarda sınırsız ilerlemeye açılan bir kapı olduğunu vurgulayan Murat Azdemir, "Samsung Electronics Türkiye olarak akıllı telefon ve tablet pazarında öğrenci ve öğretmenler için ürünlerimizi daha da ulaşılabilir kılmak en büyük hedefimiz. Önümüzdeki dönemde yapılacak düzenlemelerde de kullanıcılarımıza üstün teknolojileri en uygun şartlarla sunmak için çalışacağız" diye konuştu.

samsung-öğrenci-öğretmen-indirimi-telefon-tablet

Samsung'un öğrencilere ve öğretmenlere özel olarak tüm cep telefonlarında uyguladığı %18 ve tüm tabletlerde uyguladığı %20 indirimden yararlanmak için shop.samsung.com.tr adresinde, e-devlet üzerinden alınacak öğrenci/öğretmen belge numarasının doğrulanması yeterli olacak.
 

Samsung'un resmi web sitesini ziyaret ederek, modellere göz atabilir ve detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. 

*Yasal uyarı: Bu içerikten Ekran Haber sorumlu değildir..