Öğretmen alan değişikliği başvuru ve atama tarihleri belli oldu. MEBBİS üzerinden gerçekleştirilecek öğretmen alan değişikliği başvuru süreci ve detayları..

alan-değişikliği-öğretmen-atama-tarihleri

Öğretmen Alan Değişikliği Başvuru Tarihleri

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "X" hesabında bir açıklamada bulundu; "Öğretmenler Odası Buluşmaları"mızda sıkça dile getirilen bir konu da, öğretmenlerimizin "Alan değişikliği" talebiydi.İstişare kültürüyle şekillenen yönetim anlayışımızla çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin daha mutlu bir şekilde görevlerine devam etmelerini sağlamak için buradan bir müjde vermek istiyorum: Millî Eğitim Bakanlığı olarak öğretmenlerimizin "Alan değişikliği" için başvurularını 18-22 Aralık tarihleri arasında MEBBİS üzerinden kabul edip atama işlemlerini 26 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı. 

yusuf-tekin-açıkladı

Öğretmen Alan Değişikliği Nasıl Yapılır?

Alan değişikliği başvuruları 18-22 Aralık tarihleri arasında MEBBİS üzerinden alınacak. Atama işlemleri ise 26 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

milli-eğitim-bakanlığı-açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan açıklamada, "Öğretmenlerimizin "Alan değişikliği" için başvurularını 18-22 Aralık tarihleri arasında MEBBİS üzerinden kabul edip atama işlemlerini 26 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştireceğiz" ifadeleri kullanıldı.
 

Editör: Nurseli Fırat