Öğretmen il içi yer değiştirme başvuruları 13-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. İl içi tayin başvurusunda bulunan öğretmenler, işlemlerini tamamladıktan sonra, il içi yer değiştirme sonuçlarını araştırıyor. Peki, il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? İşte il içi yer değiştirme sonuçları hakkında detaylar..

Gozler Mebte Ogretmen Atamalari Ne Zaman Kontenjanlari Belli Oldu Mu 4Mart2024 1

İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında alınan atamalar ve kararname işlemleri valiliklerce en geç 22 Mayıs 2024 tarihine kadar sonuçlandırılacak ve ataması yapılanların ilişik kesme işlemleri 14 Haziran 2024 tarihinden itibaren başlatılacak.

Gozler Mebte Ogretmen Atamalari Ne Zaman Kontenjanlari Belli Oldu Mu 4Mart2024 5

Öğretmenlerin il içi tayin sonuçları, valiliklerce atamalar ve kararname işlemlerinin 22 Mayıs 2024 tarihine kadar sonuçlandırılmasının ardından her ilin kendi müdürlükleri üzerinden yayımlanacak. Henüz herhangi bir ilin il içi tayin sonuçları belli olmadı. Yer değiştirme atama sonuçları her ilin kendi müdürlükleri tarafından kolayca sorgulanabilecek.

Hizmet puanının eşitliği hâlinde sırasıyla; öğretmenlikteki hizmet süresi daha fazla olana, öğretmenliğe daha önce başlayana öncelik verilecek; eşitliğin devamı hâlinde ise atanacak öğretmen bilgisayar kurasıyla belirlenecektir.

Editör: Nurseli Fırat