MEB takvimine göre ikinci dönem, 5 Şubat Pazartesi günü başladı. İkinci dönem ara tatili ise 8-12 Nisan arasında gerçekleşti. 20 milyonu aşkın öğrenci ve velileri okulların kapanacağı tarihi araştırıyor. Okullar erken mi kapanacak? Yaz tatilinin ne zaman başlayacağını merak eden öğrenci ve velilerin merak ettiği sorulara yanıt, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan geldi. İşte detaylar..

Gozler Mebte Ogretmen Atamalari Ne Zaman Kontenjanlari Belli Oldu Mu 4Mart2024 5

2024 OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK, ERKEN Mİ KAPANACAK?

Okulların kapanacağı tarih araştırılıyor. Tüm yıl yoğun bir tempoyla derslerine çalışan ve sınavlarını tamamlayan öğrenciler, yaz tatilinde biraz dinlenmek ve eğlenmek için okulların kapanacağı tarihi merak ediyor.

MEB takvimine göre ikinci dönem, 5 Şubat Pazartesi günü başladı ve ikinci dönem ara tatili ise 8-12 Nisan arasında gerçekleşti. Kurban Bayramı yaklaşırken, öğrenci ve veliler yaz tatili için planlarına başladı. Peki okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? araştırılıyor.

Gozler Mebte Ogretmen Atamalari Ne Zaman Kontenjanlari Belli Oldu Mu 4Mart2024 1

Okulların erken kapanacağı öne sürülürken, MEB'den açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanlığı kaynaklarından gelen bilgiye göre okullar vaktinde kapanacak ve öğrenciler tam zamanında yaz tatiline girecek. 

2024 YAZ TATİLİ NE ZAMAN, KARNELER NE ZAMAN VERİLECEK?

MEB takvimine göre 2023-2024 eğitim öğretim dönemi 14 Haziran Cuma günü tamamlanacak. Alınacak karnelerin ardından eğitim-öğretim yılı tamamlanacak ve yaz tatili başlayacak. Öğrenciler, 14 Haziran Cuma günü karnelerini alacak ve yaz tatiline başlayacak.

Editör: Nurseli Fırat