Ömer dizisi; yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasının oğlu Ömer'in tüm imkânsızlıklara rağmen tutunacakları aşklarını konu ediniyor. Geçtiğimiz sezonda izleyicileri merakla kendine bağlayan dizinin, yeni sezon ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Diziseverler, Gamze'nin diziden çıkıp çıkmadığını merak ediyor...

ÖMER DİZİSİ YENİ SEZON

Ömer Dizisi, STAR TV'de yayınlanan sevilen dizilerden biri. Dün akşam yeni sezon açılışını yapan Ömer Dizisi, yine dikkatleri üzerine çekti. Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar'ın yer aldığı dizinin ikinci sezonunda kadroya sürpriz oyuncular dahil oldu. Öte yandan kadrodan ayrılan bir isim olup olmadığı da merak ediliyor. Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ı buluşturan dizinin kadrosuna; Esra Akkaya, Erol Baboğlu, Burcu Cavrar, Özgür Daniel Foster, Damla Makar gibi isimler katıldı. Geçen sezon Gamze'nin eski eşi Haluk rolüyle ekibe dahil olan ve ortalığı karıştıran Rüzgar Aksoy ise, yeni sezon öncesi projeye veda etti.

gökçe-bahadır-ömer-dizisi-gamze-diziden-ayrıldı-mı

ÖMER DİZİSİ GAMZE DİZİDEN AYRILDI MI? GÖKÇE BAHADIR NEREDE?

Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır'ın başroıllerinde yer aldığı, imkansız aşkı konu alan Ömer dizisinde son bölümde Ömer, Gamze ve Tuna'nın Haluk tarafından Amerika'ya götürülmesine mani olamamıştı. Dün akşam yayınlanan bölümünde Ömer'in, Gamze'nin ABD'ye gitmesinin ardından kendini alkole vermesi ve Gamze'ye dair halüsinasyonlar görmesi nedeniyle izleyiciler; Gamze diziden çıktı mı sorusunun yanıtını aramaya başladı. Ancak Gamze diziden ayrıldı mı bilinmiyor. Merakla araştırılan konuyla ilgili Gökçe Bahadır'dan ise resmi bir açıklama henüz gelmedi.