İstanbul'un huzurlu semtlerinden biri olan Sultanbeyli, dün gece yaşanan dehşet verici bir olayla sarsıldı. Necip Fazıl Mahallesi'nde bulunan bir düğün salonunda, sözde aşk acısına dayanamayan bir genç, korkunç bir cinayete imza attı.

NE KIZ İSTEDİ NE DE AİLESİ!

Edinilen bilgilere göre, olay şöyle gelişti: Ahmet Taşan isimli genç, daha önce evlenme teklif ettiği ve bu teklifi reddedilen Kader İrgören ile tesadüfen aynı düğün salonunda karşılaştı. Ahmet Taşan’ı ne Kader İrgören istiyordu ne de Kader’in ailesi. Bu karşılaşma ve aniden parlayan öfke, acı bir sonu hazırladı.

Sultanbeyli Genc Kizi Vurdu 15012024 Iha 2

ÖNCE GENÇ KIZI ARDINDAN KENDİNİ VURDU

Gecenin ilerleyen saatlerinde, Ahmet Taşan'ın Kader İrgören ve ailesini görmesiyle kontrolünü kaybettiği ve belinden çıkardığı silahla Kader İrgören'e ateş açtığı bildirildi. Ardından aynı silahı kendi başına doğrultarak intihara teşebbüs ettiği öğrenildi. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, ağır yaralı Ahmet Taşan'ı hastaneye kaldırırken, ne yazık ki genç kız Kader İrgören doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Sultanbeyli Genc Kizi Vurdu 15012024 Iha 1

DÜĞÜN SALONUNDA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan bu korkunç olayın ardından, düğün salonundan yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, saldırgan Ahmet Taşan'ın salondaki diğer konuklarla neşeyle halay çektiği, olaydan kısa bir süre öncesine ait mutlu keyifli olduğu anlar yer alıyor. Diğer görüntüde ise düğüne katılan gençlerin hep birlikte büyük coşkuyla halay çektikleri, halay sırasında bir anda silah ve çığlık sesleri duyulması üzerine, halayı terk ederek sesin geldiği yöne doğru koştukları görülüyor.

Editör: Ozan Barış Erim