Antalya'nın Kepez ilçesinde bir tartışma sonucunda komşusunu ve bir kız çocuğunu tabanca ile ateş ederek yaralayan ve polis ekiplerine uzun süre silah araması yaptıran zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

antalya komştu tartışması11

KÜÇÜK KIZ DA YARALANDI

Olay, dün Kepez ilçesinin Ulus mahallesinde meydana. Tadilat yapılan bir evden gelen sesler üzerine Yılmaz S. ile karşı komşusu Ali Çağır F. ve babası Muhammet F. arasında yaşanan tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Yılmaz S., üzerindeki silahla ateş ederek Ali Çağır F. ve okuldan eve dönen Sinem U. (8) isimli küçük kızı yaraladı.

antalya komştu tartışması12

POLİSLERE ÇÖP KOVASINI ARATTI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırırken zanlı hızla uzaklaşarak kaçtı. Polis ekipleri, zanlı Yılmaz S.'nin saklandığını düşündüğü petshopa baskın yaptı. Olayda kullandığı silahı çöp kovasına attığını söyleyen zanlı uzun süre ekiplere çöp konteynerini arattı.

antalya komştu tartışması

SAKLADIĞI YERİ İTİRAF ETTİ

Ekiplerin silaha ulaşamaması sonucu zanlı sakladığı yeri itiraf ederek teslim oldu. Silah muhafaza altına alınırken, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Zeynep Baş