Kayseri’nin Develi ilçesinde, üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazası güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, ilçenin Elbiz Caddesi'nde yaşandı. Bir otomobil, park yerinden çıkarken seyir halindeki diğer bir otomobille çarpıştı. İlk çarpışmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden araç, karşı şeride geçerek başka bir otomobille kafa kafaya çarpıştı.

İKİ KİŞİ YARALANDI

Kazada iki sürücü yaralandı. Çevredeki vatandaşların hızla haber vermesi üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIYANLAR

Kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, bir aracın park yerinden çıkış yaparken diğer araçla çarpıştığı ve ardından karşı şeride geçerek başka bir otomobille çarpıştığı net bir şekilde görüldü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza ile ilgili detaylı soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, kaza anına ait güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek, kaza sebepleri ve sorumluluklar hakkında daha fazla bilgi toplamak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: Mevlüt Peker