Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesiyle, Ordu Valisi Tuncay Sonel, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliği görevine atandı.

vali tuncay sonele veda (12)

VATANDAŞLAR VALİLİĞE AKIN ETTİ

Ordu'da görev yaptığı 3 yıl içerisinde gönüllere dokunan Vali Tuncay Sonel için uğurlama töreni düzenlendi. Ordu halkı derin bir hüzne boğulurken Tuncay Sonel'e olan sevgiyle vatandaşlar Ordu Valiliği önüne akın etti.

vali tuncay sonele veda (8)

VALİ SONEL'DEN VEDA VE TEŞEKKÜR

Veda konuşması yapan Sonel, herkese teşekkür ederek, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devletimizin bütün birimleriyle, 19 ilçemizle, büyükşehrimizle, ilçelerimizle, milletvekillerimizle, çalışma arkadaşlarımızla, STK'larımızla, basınımızla her bir Ordulu ferdimizle, birlik ve beraberlik içerisinde ay yıldızlı al bayrağın dalgalandığı, bu memleketimizin mavisiyle, yeşiliyle, misafirperver insanlarıyla güzel olduğumuzda bir istişare yapmaya çalıştık.

vali tuncay sonele veda (9)

Tabii önemli olan hoş bir seda bırakmak. Nerede olursak olalım bir kardeşiniz var. Devletimizin şefkatini, sıcaklığını, güler yüzünü yetim öksüz evlatlarımıza, şehit ailelerimize, gazilerimize engel olan vatandaşlarımıza, milletimizin ayrım yapmadan her bir ferine göstermeye gayret ettik. Milli takım ruhuyla, biz fikriyle Allah hepinizden razı olsun. Biz nerede olursak olalım mor beyazıyla, doğal güzellikleriyle, güzel Ordu'muzun her daim yanında olacağız. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin" dedi.

vali tuncay sonele veda (6)

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Vali Tuncay Sonel'i uğurlamaya gelen vatandaşların oluşturduğu konvoy ise kilometrelerce uzandı. Sonel'in Ordu'ya veda sonrası vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı.

vali tuncay sonele veda (15)


vali tuncay sonele veda (17)


vali tuncay sonele veda (6)


vali tuncay sonele veda (12)


vali tuncay sonele veda (18)


vali tuncay sonele veda (2)


vali tuncay sonele veda (1)


vali tuncay sonele veda (19)


vali tuncay sonele veda (10)


Editör: Site Yönetim