KADIN KOLLARI BAŞKANI'NDAN ERDOĞAN'A ÖVGÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da, partisinin Ordu il, ilçe ve belediye başkanları ile toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Ulubey İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Turap Yüksel’in Erdoğan'a övgüsü tepki çekti.

Ordu-Ulubey-ilçe-kadın-kolları-başkanı-Hatice-turap-yüksel-recep-tayyip-erdoğan-1

YÜKSEL: "Sizin Ömrünüze Bizim Daha Çok İhtiyacımız Var"

AK Parti Ordu İl Başkanı, Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları Ankara'da Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Ordu-Ulubey-ilçe-kadın-kolları-başkanı-Hatice-turap-yüksel-recep-tayyip-erdoğan-5

Yüksel’in, “Sizinle yüz yüze konuştuğumuzda tek bir cümle söylemek istiyordum. Rabbim benim çocuklarımın ömründen alsın sizin ömrünüze versin” sözlerine karşılık Erdoğan, “Yok, onların ömrüne ihtiyacımız var” dedi.

Ordu-Ulubey-ilçe-kadın-kolları-başkanı-Hatice-turap-yüksel-recep-tayyip-erdoğan-2

Erdoğan’ın yanıtına karşılık bu kez Yüksel, “Ama sizin ömrünüze bizim daha çok ihtiyacımız var sayın Cumhurbaşkanım” İfadelerini kullandı.

Ordu-Ulubey-ilçe-kadın-kolları-başkanı-Hatice-turap-yüksel-recep-tayyip-erdoğan-3

"Gece Gündüz Çalışacağız.."

Ordu-Ulubey-ilçe-kadın-kolları-başkanı-Hatice-turap-yüksel-recep-tayyip-erdoğan-4

Bu anı sosyal medya hesabından paylaşan Ak Parti Ulubey İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Turap Yüksel, “Kutlu Davamız AK Partimizin Saygıdeğer Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyetimizin Cumhurbaşkanı, Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Ulubeyli hemşerilerimizin selam ve sevgilerini iletip, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ordu'da ve Ulubey'de en yüksek oyu almak için, gece gündüz demeden çalışacağımıza söz verdik.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Nurseli Fırat