Güzelliği, dilere pelesenk olan şarkıları ve sahne şovlarıyla magazin dünyasının göz bebeği olan Hadise, manşetlerin vazgeçilmez ünlülerinden oldu.

Hadise Mayo4

10. YIL MARŞINI OKUDUĞU KIYAFET MAYOYA BENZETİLMİŞTİ

10. Yıl Marşı'nı mayoya benzeyen bir kıyafetle okuduğu için son günlerin en çok eleştiri alan isimlerinden olan, hatta destekçi bulduğu gibi farklı kesimlerce linçlenen Hadise, eski sevgilisi Sinan Akçıl dahil magazin dünyasının renkli isimleri tarafından da eleştiri yağmuruna tutulmuştu.  

Hadise Mayo6

"MAYOYU DENİZ KENARINDA GİYMELİYİZ"

Hadise'ye yönelik en büyük eleştirilerden biri yılların eskitemediği sanatçısı Orhan Gencebay'dan geldi.

Önceki gün bir davette görüntülenen sanatçı, 10. Yıl Marşı’nı okurken giydiği kıyafet nedeniyle eleştirilen Hadise’ye yönelik ifadeler kullandı. 

Hadise Mayo1

"İZLEMEDİM, BİLMİYORUM AMA..."

Bir magazin muhabirinin, "Marş mayoyla söylenir mi söylenmez mi?" sorusuna karşılık Gencebay, "İzlemedim bilmiyorum ama her şeyin bir saygınlığı var. Marşlarımız tabii ki üst düzeyde duygu içerir. Büyük saygı duymamız lazım gerekeni gerektiği gibi yapmamız lazım." dedi.

Hadise Mayo3

"MAYO GENELDE DENİZ KENARINDA GİYİLİR"

Tekrar Hadise'yi izlemediğini ve neyin ne olduğunu bilmediğini aktaran Gencebay, "Ama böyle yapmamız lazım. Mayo genelde deniz kenarında giyilir tabii, bizim bildiğimiz...Yani görmediğim için tam yorum da yapamıyorum. Daha doğru olmak, gerekeni yapmamız lazım, saygıyla.“ diye konuştu.