Adana'nın Çukurova ilçesi Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde meydana gelen feci trafik kazası, yerel saat ile 13.00 sıralarında Dr. Sadık Ahmet Bulvarı'nda yaşandı. Uğur A. idaresindeki otomobil, kontrolünü yitirerek yol kenarında bulunan otobüs durağına hızla daldı. Kazada, araç sürücüsü Uğur A. ile birlikte otobüs durağında bekleyen altı kişi yaralandı.

Adana Otomobil Duraga Daldi 16042024 Dha 1

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza sonrası çevredeki vatandaşların hızla müdahalede bulunup, 112 Acil Servis'e ihbar etmeleriyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralılar; Osman Kırık, Metin Canbaz, Hüseyin Koçak, Nursever Koçak, Aysel Kılıç ve Çınar Kartal, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yapılan ilk değerlendirmelere göre, Osman Kırık ile Metin Canbaz'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi.

Adana Otomobil Duraga Daldi 16042024 Dha 2

KAZA SORUŞTURMASI BAŞLATILDI

Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği Dr. Sadık Ahmet Bulvarı'nda geniş çaplı incelemelerde bulundu. Kazayla ilgili olarak detaylı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, sürücünün neden kontrolünü kaybettiğini ve diğer güvenlik protokollerinin ihlal edilip edilmediğini araştırıyor.

Adana Otomobil Duraga Daldi 16042024 Dha 3

Adana Otomobil Duraga Daldi 16042024 Dha 5

Adana Otomobil Duraga Daldi 16042024 Dha 4

Editör: Mevlüt Peker