Erzurum'un Yakutiye ilçesi Rabia Ana Mahallesi'nde bir sitenin kapalı otoparkından çıkan araç, yol üzerinde bulunan iki çocuğu ezdi. 5 yaşındaki çocuk kazada hayatını kaybetti.

Erzurum Otopark Cikisi Arac Cocuklari Ezdi 25062024 Iha (3)

ARAÇ RAMPADAN ÇIKARKEN ÇARPTI

Olay, Kars Kapı Caddesi üzerinde bulunan bir sitenin otopark çıkışında meydana geldi. 66 yaşındaki T.D. yönetimindeki 07 ERZ 78 plakalı araç, rampadan çıkarak yol üzerinde oturan iki çocuğa çarptı. Araç, 5 yaşındaki A.C.'nin üzerinden geçerken, yanındaki diğer çocuk son anda kurtuldu.

Erzurum Otopark Cikisi Arac Cocuklari Ezdi 25062024 Iha (2)

SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNDE

Sitede ikamet eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, A.C.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından, A.C.'nin cansız bedeni Erzurum Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Erzurum Otopark Cikisi Arac Cocuklari Ezdi 25062024 Iha (4)

EMNİYET MÜDÜRÜ KAZA MAHALLİNDE

Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, kaza sonrası olay yerine gelerek bilgi aldı ve vefat eden çocuğun ailesi ile görüştü. Vefat eden çocuğun anne ve babasının feryatları, çevredeki vatandaşları da duygulandırdı.

Erzurum Otopark Cikisi Arac Cocuklari Ezdi 25062024 Iha (6)

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı, çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, aracın rampa çıkışında çocuklara çarpma anı net bir şekilde görülüyor.

Erzurum Otopark Cikisi Arac Cocuklari Ezdi 25062024 Iha (5)