Balat Akademi, Gülnaz Aksu Psikoloji Akademisi ve Psikoloji Balat Akademisi’nin iş birliğiyle terapi desteğine ihtiyacı olan ancak maddi gücü yeterli olmayan çocuklar için ‘1 yıl 1000 çocuk’ adlı sosyal sorumluluk projesi başlatıldı. Söz konusu proje kapsamında, psikolojik sorunlar yaşayan, bununla baş edebilmek için profesyonel desteğe ihtiyaç duyan, 1-12 yaş arası çocuklara uygun desteği sağlamak ve gelişimlerine katkıda bulunmak amaçlanıyor.

PROJE TERAPİYE DESTEK DUYANLARA YÖNELİK

1-12 yaş arasında terapiye destek duyan 1000 çocuğa sunulacak olan eğitim ve desteği cüzzi bir miktara sağlayacak olan akademi, bünyesindeki profosyonel kadroyla birlikte eğitim alacak çocukları akademiye bekliyor.

Psikolog Seyra Ekinci projeyle ilgili detayları Ekran Haber’e anlattı.

1 yıl 1000 çocuk projesindeki amacımız terapi desteğine ihtiyacı olan,bu desteği alabilecek maddi güce sahip olmayan 1000 tane çocuğumuza ulaşıp bu çocuklara ihtiyaçları olan terapiyi sembolik bir ücretle verebilmek, bu proje kapsamında Üç Akademi iş birliğiyle yani Balat Akademi, Gülnaz Aksu Psikoloji Akademisi ve Bursa’da Psikoloji Balat işbirliğiyle bir çalışma yapıyoruz.

HEDEF TÜM ÖZEL ÇOCUKLARA ULAŞMAK 

Ne kadar fazla yayabilirsek,ne kadar fazla kişiye ulaşabilirsek aslında sosyal sorumluluk adı altında yaptığımız bu projenin amacına o kadar fazla uyum sağlamış olacağız. Proje kapsamında 2 ve 12 yaş arasında problem yaşayan ve destek alacak gücü olmayan tüm çocuklarımıza ulaşmayı hedefliyoruz.

Editör: TE Bilisim