Ekran Haber'in edindiği bilgilere göre, İstanbul'da 6 ay önce kocası tarafından 12 kurşunla vurulan Büşra Yamaç, her günü, 'son günü' korkusuyla yaşıyor.

Büşra Yamaç, E.Y., ile 9 yıl önce dünyaevine girdi. Evliliklerinden 4 tane çocuğu olan çiftin arasında, şiddetli geçimsizlik vardı. İddiaya göre evlilikleri süresince de E.Y., uyuşturucu madde kullanmasından kaynaklı eşine şiddet uyguluyordu.

KAPIYA DAYANDI!

27 yaşındaki kadın defalarca evini terk etti ama evlatları için her seferinde geri döndü. Büşra Yamaç, en son eve dönüşünde ise eşine şart koştu. İddiaya göre E.Y., evde kalmayacaktı ama o anlaşma lafta kaldı. Kocası çocuklara yemek getirme bahanesiyle kapıya dayandı.

12 EL ATEŞ ETTİ!

İçeri girip konuşmak isteyen E.Y., eşinden red cevabını alınca öfkelendi. Bir eline 4 yaşındaki oğlunu, diğer eline silahını alan adam çocuklarının gözü önünde 12 el tetiğe bastı. Mermilerin hedefinde olan genç kadın yere yığıldı. 

5 AY SONRA TAHLİYE OLDU!

Genç kadın, tedavi altına alınırken, emniyet güçleri tarafından zanlı yakalandı. Cezaevine gönderilen E.Y., 5 ay sonra da  tahliye oldu. Kocasının sadece 5 ay cezaevinde kalarak serbest kalmasına isyan eden 27 yaşındaki kadın, "Mahkemenin vermiş olduğu karara şaşırıyorum. Karar sonrası sinir krizleri geçirdim. Benim ölmem mi gerekiyordu bu insanın ceza alması için” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim