15 Temmuz darbe gününde darbeci helikopterine ateş açmasıyla tanınan Bekir Mutlu, geçtiğimiz günlerde mücadele ettiği uyuşturucu satıcıları tarafından silahlı saldırıya uğradı.

İstanbul'un Kağıthan ilçesine bağlı olan Gültepe'de yaşayan Bekir Mutlu iddiaya göre, mahallede uyuşturucu satılmasına izin vermediği için zehir tacirlerinin hedef tahtası oldu.

KAFEDE SİLAHLI SALDIRI

İddiaya göre; Bekir Mutlu’nun gittiği kafeyi öğrenen uyuşturucu satıcısı, kafeye baskın yapıp Mutlu’ya silahlı saldırı düzenledi. Omzundan ve ayağından yaralanan Mutlu, buna rağmen torbacının peşine düşerek onu yakalamaya çalıştı.

UYUŞTURUCU KURŞUNU!

Bütün ailelerin uyuşturucu satılarından rahatsız olduğunu belirten Mutlu, uğradığı silahlı saldırının ardından yaptığı açıklamada “Kaç sefer kovdum buralardan. Kovaladım, yediremediler kendilerine kendi aralarında bir şey düzenlediler” dedi.

“TORBACILARA GEÇİT VERMEYECEĞİM”

15 Temmuz’da da darbecilere direnen torbacıların hedefindeki Bekir Mutlu, “Nasıl bir yerde adam öldürürsek rahat ederiz amaçları bu. Kurşunlardan hiçbir zaman yılmayız. Bunlara hiç geçit yok. Kanımın son damlasına kadar torbacılara geçit vermeyeceğim” dedi.

Olayın ardından saldırganın kimliğini kısa sürede tespit eden polis ekiplerinin saldırgaı yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi. 

Editör: TE Bilisim