İstanbul’da bir kadın taksiye binip adeta ilçe ilçe kenti gezdikten sonra para ödemeden ortadan kaybolmuştu. Mağdur taksicinin isyanıyla gündeme gelen dolandırıcı kadının hayatını bedavaya getirdiği ortaya çıktı. Bir kuaför taksiciyi dolandıran kadının daha önce de bir kuaförü dolandırdığı ortaya çıktı.  

TAKSİYLE ŞEHİR TURU ATTI, BEŞ KURUŞ ÖDEMEDİ

İddiaya göre Maslak’tan taksiye bindikten sonra Kadıköy, Bostancı, Maltepe’yi gezdikten sonra taksimetrede yazan tutarı ödememişti.

TAKSİCİDEN ÖNCE KUAFÖRÜ DOLANDIRMIŞ

Taksiyle bedavaya İstanbul turu yapan kadının daha önce dükkanına geldiğini söyleyen Tuzla’da bir kuaför esnafı, “Saçlarını yıkadık, masaj yaptırdı. Fön, bakım vs yaptırdı. Daha sonra dışarı çıktı. Sonrasında arkamızı döndük bir baktık hanımefendi yok.” diyerek taksiciyi dolandıran kadının kendisini de dolandırdığını iddia etti.

BU KADINA HAYAT BEDAVA!

Taksiciyi dolandırmasıyla gündem olan kadını görünce şoke olan kuaför Doğan Atasever, “Dedim ki demek ki sadece bizi dolandırmamış.” diye konuştu. Pişkinliğiyle, rahatlığıyla pes dedirten kadınla ilgili konuşan esnaf, “Geziyor demek ki arkadaşımız. Herkesten bir şeyler, direkt buradan devam etti, bakkala geçti oradan da alışveriş yapmış aynı şekilde yoluna devam etmiş.” dedi.

BEDAVA İSTANBUL TURUNDAN ÖNCE FÖN ÇEKTİRMİŞ

Geçen hafta kuaföre gelen aynı kadın, kuaföre de taksiciye yaptığının aynısını yapıp işi bittikten sonra sıra para ödemeye gelince ortadan kaybolmuş. Kadının yaklaşık 400 lirayı ödemeden kaçtığını belirten kuaför, “Buraya geldi sonra cüzdanını karıştırır gibi yaptı. Ben ödeme yapmasını ve polis çağıracağımı söyledim. Hiç umursamadı. Gülerek böyle gayet rahat bir sağa dönüyor bir sola dönüyor.” dedi.

BU KADINA DİKKAT!

Taksiciyi ve kuaförü dolandıran kadının yakınlarda oturduğunu ve başkalarını da dolandırmış olabileceğini düşündüğünü belirten Atasever, “hem kuaför arkadaşlarımı hem esnaf arkadaşlarımın dikkatli olmasını istiyorum.” dolandırıcı kadına karşı uyardı.

Editör: TE Bilisim