İstanbul’da geçimini taksi şoförlüğü yaparak kazanan Ferzende Bozkurt, saldırıya uğradı. Esenyurt’ta bir ara sokakta müşteri indirdiği sırada saldırıya uğrayan Bozkurt, tekme tokat dayak yedi. Bozkurt’u dövmekle de yetinmeyen şehir eşkıyaları, taksicinin aracına da saldırdı.

''BANA ÇARPACAKTIN'' DAYAĞI

İddiaya göre motosikletli genç ile arkadaşları, etrafını çevirdikten sonra taksiciye saldırdı. Motosikletli bir gencin kendisine küfrederek ‘bana vuracaksın’ dediğini belirten Bozkurt, “Ben seni fark ediyorum dedim vurmayacağım döneceğim.” dediğini ama sözlerinin işe yaramadığını söyledi.

ARA SOKAKTA DEHŞET!

Müşterisini indirip geri dönmek istediği sırada saldırıya uğrayan Bozkurt, gözünü hastanede açtı. Yaşadığı dehşeti anlatan Bozkurt, şunları söyledi:

“Bir anda küfür etti. Küfür eder etmez saldırdı, bana vurdu. Gelen vuruyor, ben şaşırdım. Sadece şöyle göğsümü tuttum kendimi korumaya çalıştım. Kalp yetmezliğim var her şey olabilirdi. Vallahi şükrediyorum”

'KALP HASTASIYIM' DEDİ, DİNLETEMEDİ!

Kendisine saldıran gençlere kalp hastası olduğunu ama onların buna aldırış etmeyerek tekme tokat dövmeye devam ettiklerini söyleyen Bozkurt, saldırı anında bir fırsat bularak ‘bas-konuş’ ile “beni dövüyorlar” diyerek yaşadığı durumu arkadaşlarına bildirdi.

SALDIRGANLARDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Yardıma çağırdığı taksiciler geldiğinde ise saldırganlar kaçmıştı. Kan revan içinde kalan Ferzende Bozkurt, hemen hastaneye kaldırıldı. Yüzünde, alnında, vücudunun çeşitli yerlerinde yara izleri oluşan 55 yaşındaki taksi şoförü Bozkurt, saldırganlardan şikayetçi oldu

Editör: TE Bilisim