Cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Aslı Pamir, yurt dışı dönüşü hayatının şokunu yaşadı. Sosyetik güzel, evine girdiğinde ortalığı dağınık ve paralar ile değerli çantalarının olmadığını görünce soluğu karakolda aldı.

400 BİN TL'LİK VURGUN

İddiaya göre yurt dışından dönen Pamir, İstanbul Arnavutköy'deki evine geldiğinde yardımcısının olmadığını ve evin dağınık olduğunu fark etti. Bunun üzerine evde kontrole başlayan Pamir, 10 bin dolarının ve 10 bin dolar değerinde iki çantasının yerinde olmadığını fark etti.

YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Yardımcısının telefonunu arayan ancak kapalı olduğunu gören Pamir, soluğu karakolda alarak şikayette bulundu. Polis ekiplerince evde olay yeri delil araştırması yapıldıktan sonra evde çalışırken ortadan kaybolan ve telefonunu kapatan yardımcının yakalanması için çalışma başlatıldı.

DAHA ÖNCE DE HIRSIZLIK ŞOKU YAŞADI

Öte yandan sosyetik güzelin, 2018'de sevgilisi Murat Pilevneli ile Bodrum'da tatilde olduğu sırada da evinin soyulduğu ortaya çıktı. Pamir'in 2015'te boşandığı Damar Arıkoğlu ile evlenirken takılan ve eski eşinin evliyken hediye ettiği bütün takıların evinden çalındığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim