Türkiye, bir cinsel istismar skandalı ile daha karşı karşıya.

HIÇKIRA HIÇKIRA İSYAN ETTİ

6 yaşından beri cinsel istismara uğradığını belirten çocuk, beraat kararının ardından sosyal medyadan paylaştığı video ile “Ben daha 15 yaşında bir küçük çocuğum. Bana birinci sınıftan beri cinsel istismarda bulunan adamı az önce saldılar. Beraat etti. Benim kaybolan gençliğimi kim verecek? Bunun bana biri hesabını versin” diyerek karara isyan etti. Çektiği videoda sorduğu sorularla haykıran kız çocuğu, vicdan sahiplerinin yüreğin hançer gibi saplanan sözleriyle destek istedi.

TÜRKİYE BU GÖZYAŞLARINI KONUŞUYOR

Gözyaşları isyanına karışan kız çocuğu iddiaya göre Samsun’da yıllarca cehennemi yaşadı. Terme ilçesinde 15 yaşındaki C.D.’nin annesinin öz dayısı 70 yaşındaki H.A. tarafından cinsel istismara uğradığı iddiasıyla açılan davanın son duruşmasında zanlı beraat etti.

BİR ÇOCUĞUN İSYANI...

Türkiye’yi sarsan iddiaların ardından 15 yaşındaki çocuk, başına gelenleri anlattı. Küçük yaştan beri cinsel istismara uğradığını belirten C.D., “6 yaşımdan beri sürekli olarak istismara uğradım. Ve bunu uzun bir süre kimseye söyleyemedim.” dedi.

‘BU ADALET DEĞİL’

Başlarda oyun sandığını ama yaşı ilerledikçe başına geleni anladıktan sonra sessizliğini bozduğunu söyleyen C.D., bir gün tüm cesaretini toplayıp 70 yaşındaki adamın tüm yaptıklarını anlattı. Ama o adam sadece 5 ay cezaevinde yattı. Duruma isyan eden 15 yaşındaki çocuk, “Üçüncü mahkemede ise serbest kaldı. Beraat etti ve ben bunun adalet olduğunu düşünmüyorum.” dedi.

''LÜTFEN SESİMİ DUYUN''

Aynı mahallede oturduğu şahıs yüzünden kapının önüne bile çıkamadığını belirten kız çocuğu, “Benim canım yandı, başka hiçbir çocuğun canı yanmasın artık. Benim de mi öldürülmem gerekiyor. Lütfen birileri artık sesimi duysun.” sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Adalet Bakanlığı’na ve tüm Türkiye’ye seslenerek yardım istedi.

ANNE: UTANIYORUM

Kızının başına gelenlere ilişkin konuşan anne ise “Bunu yapan benim öz dayım. Benim çocuğumu istismar eden bu adam şu an dışarda Kızımdan, eşimden, eşimin ailesinden utanıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum” diyerek yardım istedi.

“KIZIMIZ İÇİN ADALET İSTİYORUZ”

Terme halkı da 15 yaşındaki çocuğu yalnız bırakmadı. Vatandaşlar “kızımız için adalet istiyoruz” diyerek Adalet Bakanlığı’na seslenen halk, çocuğa cehennemi yaşatan zanlının tutuklanmasını istedi.

Editör: TE Bilisim