Türkiye'de yaşayan ABD vatandaşı Chris, eşinin kıskançlıkları nedeniyle 3 yıllık eşi Ukraynalı Angelena'dan ayrılmak istedi. Bunun için de boşanma avukatı tutan Chris'in başına ilginç bir olay geldi.  yolunu tuttu.

CİHAZI TAKİP ETTİ OFİSİ BASTI

Ukraynalı gelin Angelena, eşinin çantasına iddiaya göre konum takip cihazı yerleştirdi. Konum takip cihazından Chris'in burada olduğunu gören Angelena avukatın ofisini bastı ve cihazı istedi.

HAKARET ETTİĞİ İDDİASI

Avukat Aylin Esra Eren, yaşananları şöyle anlattı: "Kadın, müvekkilimizin sırt çantasına bir takip cihazı yerleştirmiş. Zorla içeri girmeye çalıştı. Takip cihazının bizde olduğunu bildiğini ispatlar nitelikte elinde cep telefonuyla izlediğini gösterdi. Kapıyı yumrukladı, teklemedi, bağırdı. 'Siz boşanma avukatısınız biliyorum, boşanmayacağım' dedi.”

UKRAYNALI GELİNE HAPİS CEZASI

Eren’in ortağı ve avukatı Gizem Gonce, mahkemenin avukatların yanında durduğunu belirterek "6284 sayılı kanun uyarınca koruma ve uzaklaştırma başvurusunda bulunduk. Mahkeme 3 aylık bir koruma ve uzaklaştırma kararı verdi. Ayrıca kendisi hakkında yapılan yargılama sonucunda TCK 106. Madde uyarınca “Tehdit” suçundan indirimle verilen 4 ay hapis cezası adli para cezasına çevrildi" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim