Ekran Haber’den Hanife Merve Ak’ın Haberine göre, İstanbul Bağcılar’da yaşayan kardeşler Ömer Çelik ve Elif Aslan aynı yıl içerisinde anne ve babasını kaybetti. Bir süre sonra miras paylaşımı nedeniyle aralarında çıkan anlaşmazlık kavgaya dönüştü.

KARDEŞİ ÜSTÜNE KAYNAR SU DÖKTÜ!

Öfkesi bir türlü dinmeyen Ömer Çelik, iddiaya göre aile evlerinde kızıyla beraber kalan Elif Aslan’ın evi kendisine bırakmayacağını öğrendi. Sinirle mutfağa giden Çelik kaynattığı kaynar suyu Elif Aslan’ın yüzüne döktü. Aslan’ın yardımına ise boşanma aşamasında olduğu eşi İsa Aslan koştu.

YÜZÜ TANINMAYACAK HALE GELDI !

Kardeşinin kaynar suyu yüzüne dökmesiyle neye uğradığını şaşıran Elif Aslan’ın yüzü, tanınmayacak hale geldi. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Aslan’a  yapılan ilk müdahele de, yüzünde 1. ve 2. derecede yanık olduğu tespit edildi. 

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ EVE GERİ GELDİ !

Ablasının yüzüne kaynar su döken kardeş, hiçbir şey olmamış gibi akşam eve geri döndü. Bağcılar polisi çok geçmeden zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. Ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Elif Aslan yapmış olduğu açıklama da ‘’ Bir yıl önce babamı, 3 ay sonra annemi kaybettim. Eşimle ise yakın zamanda boşanma kararı aldık. Bu yüzden de kızımla birlikte babamın evine yerleştim. Erkek kardeşim de babamdan kalan evi ona vermemi istedi.Fakat kızım ortada kalmasın diye kabul etmedim. Olay günü kardeşim, tartışmanın ardından mutfağa gitti. Kettle içine su koyarken gördüm. Herhalde çay yapacak diye kafamda kurguladım. Çok geçmeden yanıma kaynattığı suyla geldi, bir anda yüzüme döktü. Olayın şokuyla ne olduğunu tam anlayamadım. Aslında  sadece şimdi değil bize hep böyle çektiriyordu. Artık cezasını almasını ve bir daha böyle şeyler yapmamasını istiyorum. Kimsenin canı yanmasın’’ dedi.

Editör: TE Bilisim