Son dönemin tatil trendi haline gelen bungalov evler tatil yapmak isteyen pek çok kişinin kabusu oldu. Fırsatçıların son yöntemi ise olmayan bungalov evleri sosyal medya hesabından kiralamak. Son kurban ise geçtiğimiz günlerde tatil yapmak isteyen bir çift oldu. 

HUZUR ARARKEN HUZURLARI KAÇTI

Doğum gününü Sapanca'da geçirmek isteyen çift, instagram üzerinden beğendikleri bir sayfaya rezervasyon yaptırdı. Bunglov evde sabah,öğle ve akşam yemeğinin de dahil olduğunu söyleyen fırsatçılar, genç çifti ağlarına düşürdü. Eşinden istediği 3 bin 400 lirayı EFT yoluyla dolandırıcıların hesabına aktardı.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Aradan 2 gün geçtikten sonra arkadaşıyla konuşurken dolandırıldığını anlayan kadın ve eşi, direkt ulaşım sağladıkları numarayı aradı. Telefonları açılmayan çift dönüş alamayınca dolandırıcılardan şikayetçi oldu.

REZERVASYON YAPTIRIRKEN ÇOK DİKKAT EDİN

İddiaya göre 40 bin takipçili hesap daha öncede başkalarını dolandırmıştı. Şikayet edildiği halde sayfanın hala kapatılmadığını söyleyen mağdur çift, ''Aslında bahsedildiği gibi öyle bir yer yokmuş. Hesap 40 bin takipçiye sahip ve hala fotoğraflar var. Sayfayı aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyorlar. Sözde indirim bile yapmışlardı. Herkes rezervasyon yaptırırken çok dikkat etsin'' dedi.

Editör: TE Bilisim