Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun bir arkadaşının doğum gününde tartıştığı iş insanına bıçakla saldırdığı ve yaraladığı iddia edildi.

ORHAN GENCEBAY'A KÜFÜR İDDİASI

Bir arkadaşının doğum gününe katılan Kurtoğlu ile partide bulunan iş insanı Mustafa Can arasında Orhan Gencebay'a hakaret ettiği gerekçesiyle kavga çıktı. Araya arkadaşları da girse sinirlerine hakim olamayan ünlü müzisyen servis bıçağını alarak iş adamını yüzünden yaraladı.

İŞ İNSANI: KÜFÜR ETMEDİM

Talihsiz iş insanı yaşadıklarını aktarırken "Olayda en ufak bir hakaretim yok suçum küfürüm yok" diyerek kendisini savundu.

BIÇAK DEĞİL TIRNAĞIMLA YARALANDI

Ekran Haber'in ulaştığı o anlardan sonra iş insanı Mustafa Can polise giderek şikayetçi olurken Kurtoğlu, Sarıyer Asayiş Büro'da ifade verdi. Sanatçı burada verdiği ifadesinde, "Uyarmama rağmen, sanatçılara küfür etti. Bıçakla değil tırnağımla yaralandı" iddiasında bulundu.
'DARP FALAN YOK'

Cengiz Kurtoğlu ise bu iddiaları yalanlayarak yapmış olduğu açıklamada: "Alkolün dozunu kaçıran bir adam, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses ve Ümit Besen gibi isimlere küfür etmeye başlayınca gerginlik yaşandı. Kendisini ikaz ettim ancak küfre devam edince onu sadece ittim. Darp ya da benim polisten kaçma gibi bir durumum yok, evimdeyim." İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim