İstanbul’un genelinde yaşanan trafik problemi herkesi yıldırırken buna bir de Bakırköy’deki işlek bir caddede yaşanan trafik sorunu eklendi.

YOLUN KENARINI OTOPARKA ÇEVİRDİLER!

İlçenin en işlek caddelerinden biri olan İstanbul Caddesi’nde son zamanlarda yapılan çift sıra park, caddedeki trafiği olumsuz etkiliyor. Caddenin bir tarafında trafik adım adım ilerlerken diğer tarafı ise park halindeki araçlarla dolu. Sorumsuz sürücüler tarafından yapılan çift park yüzünden trafik aksıyor.

BU CADDEDE GİT GİDEBİLİRSEN!

Tek sıra park için uygun olan caddede çift sıra park yapılmasına bir de mal taşımak veya indirmek için park edenler olunca trafik her geçen saniye daha da tıkanıyor. Araçların tampon tampona ilerleme zorunda kaldığı caddede trafik metrelerce bu şekilde devam ediyor.

SÜRÜCÜLER ŞİKAYETÇİ

Yaşanan bu durumdan yolda gitmeye çalışan sürücüler de çok şikayet ediyor. Cadde çok büyük otopark sorunu olduğunu belirten bir sürücü, her gün bu çileyi çektiklerini söyledi.

“BIKTIK”

Çift park yüzünden yaşanan trafik sorunundan şikayet eden bir minibüs şoförü ise duruma “Bıktık, hele cumartesi-pazar burası illallah!” sözleriyle sitem etti.

HATALI PARK YAPANLAR DA FARKINDA: MECBURUZ

Herkesin şikayet ettiği çift sıra parkı yapan bir sürücü ise “işimiz acildi o yüzden yaptık” diyerek kendini savundu.

Yaptığının suç olduğunun farkında olduğunu söyleyen bir kargocu ise, büyük bir park alanı olmadığı için aracını yola bırakmak zorunda kaldığını belirtti.  

"HATALI PARK" İSYANI!

Hatalı parklar yüzünden zaman zaman hasara da neden oluyor. Bir sürücü park halindeki aracın aynasını kırdıktan sonra parçaları otomobilin üzerine bırakıp gitmiş. Aracının aynasının kırıldığını otomobilin başına geldiğinde gören sürücü “Maalesef bizim insanımız böyle. Bir de bunları buraya bırakmış çekmiş gitmiş. Hem ikinci sıraya park ediyor hem hatalı park.” diyerek duruma sitem etti.

Editör: TE Bilisim