İstanbul Başakşehir'deki bir sanayi sitesinde bir esnaf, iş yerinin önüne bırakılan aracı çöpe attırarak görenin, duyanın ağzını açık bırakmıştı. Olayın ardından konuşan aracın sahibi otomobilinin çöpe atılmasına tepki göstermişti. Türkiye’nin konuştuğu intikamda şimdiye kadar susan arabayı çöpe atan Emrah Yeşiltaş da ilk kez konuştu.

‘ÇÖPTEKİ OTOMOBİLDE’ SON PERDE

Geçtiğimiz günlerde dünyada bir ilk yaşanmış, Abdülkerim Fırat’ın sanayi sitesine park ettiği otomobili forkliftle çöp konteynerine atılmıştı.

Arabanın sahibi Abdülkerim Fırat, Türkiye’nin gündemine oturan olaya ilişkin yaptığı açıklamada “Lüks bir araç olmuş olsa bunu yapamazlardı. Benim aracımı hor görerek bunu yaptılar” ifadelerini kullanmıştı.

ARABAYI ÇÖPE ATAN ADAM DA KONUŞTU

Ünü Türkiye sınırlarını da aşarak tüm dünyada haber olan olayın diğer tarafı yani Fırat’ın arabasını çöpe attıran Emrah Yeşiltaş, suskunluğunu bozdu. Olayın ardından hakkında kötü yorumların yapıldığını belirten Yeşiltaş, “O yorumları ben iade ediyorum, yorum yapanlara” diyerek tepki gösterdi.

“BU BİR HANEYE TECAVÜZDÜR”

Dükkanının önünde kendisine ait park alanı olduğunu, olayın yaşandığı gün de park alanındaki kilidin kırıldığını ve yabancı bir aracın park edildiğini görünce öfkelendiğini belirten Yeşiltaş, “Her ay buraya ödeme yapıyorum. Benim gibi birçok esnafın yeri var. Ha benim iş yerimin kilidini patlatmış, iş yerime girmiş. Ha benim otoparkımın kilidini patlatmış içeri girmiş. Bu bir haneye tecavüzdür.” dedi.

“EN MÜSAİT YER ÇÖPTÜ”

Yeşiltaş, aracı neden çöpe attığına ilişkin yaptığı açıklamada ise “Sinirlendim açıkçası. Yoldan geçen bir forklifti gördüm en müsait yerin çöpün olduğunu gördüm oraya koydum. Çünkü buradaki otoparklar doluydu. En müsait yer buraydı. Ondan dolayı da buraya koydum.” ifadelerini kullandı.

‘ELON MUSK’IN ARACI OLSA ONU DA ATARDIM’

Çöpe atılan aracın sahibinin ‘benim arabamı hor gördüler. Lüks araç olsaydı yaparlar mıydı?’ diyerek yakınmasına tepki gösteren Yeşiltaş, “Değil onun aracı Elon Musk’ın aracı bile olsa yine yapardım. Kimse benim cesaretimi test etmeye kalkmasın” diye konuştu.

ÇÖP DAVASINDA İKİ TARAFTA BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ

Aracı çöpe atılan Abdülkerim Fırat, Yeşiltaş’tan şikayetçi oldu. Aracı çöpe atan Emrah Yeşiltaş da “benim park alanım gasp edildi” diyerek şikayetçi olmaya hazırlanırken “Yargıdan gelecek sonucun başımın üstünde yeri var” dedi.

Editör: TE Bilisim