İslam aleminde Kurban Bayramı heyecanı yaşanırken gerek yurt içi, gerekse yurt dışında yardıma muhtaç kişilere yardım etmesi ile bilinen ve sosyal medyanın en sevilen fenomenlerinden biri olan CZN Burak, bu bayram da çocukların yüzünü güldürdü.

Bu Kurban Bayramı'nda Afrika'daki çocukların yüzünü güldüren CZN Burak, pilav yapıp kavurma pişirdi. Kendie has yöntemiyle pişirdiği yemekleri ailelere ve çocuklara kendi elleriyle dağıtan CZN Burak, çocuklarla oyun oynamayı da ihmal etmedi. Çocuklara hediyeler de dağıtan CZN Burak, ailelere kesilen kurbanlardan da dağıttı.

Ekran Haber'e konuşan CZN Burak, iyilik mesajı vererek şu ifadeleri kullandı:

"Her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukları sevindirmek adına elimizden geldiğince bir şeyler yapmak istedik. Çocukları mutlu görmek ve onlar için bir şeyler yapıyor olmak çok güzel bir his. Çocukların gözlerindeki mutluluk gerçekten paha biçilemez.

Burada böylesi bir yardıma katkıları bulunan başta Kızılay olmak üzere tüm kurum ve kişilere teşekkürlerimi iletiyorum. Umarım bu tür iyilikler çoğalır ve çocukların gülümsemesi hiç yok olmaz" diye konuştu.


Editör: TE Bilisim