Trabzon'da Cemil Kaya isimli hasta, devlet hastanesinden diş randevusu aldı. Randevu saatinde hastaneye giden hastaya, diş hekimi tarafından iğnesi yapıldıktan sonra 1 saat beklemesi söylendi. Ancak uzun süre bekletildiğini ileri süren hasta, "Çok bekletildim" diyerek büyük bir öfkeyle doktorun odasına girdi.

DOKTOR DA "VAZGEÇTİM" DEYİNCE SİNİRLER GERİLDİ

Tedavinin yapılabilmesi yapılabilmesi için bekletildiği belirtilen hasta, doktorla tartışmasını sürdürdü. Hastanın çıkışı üzerine doktor tedaviden vazgeçince, ortalık karıştı. Diş hekiminin bu yanıtı karşısında daha da öfkelenen Cemil Kaya, doktora tehditler savurmaya başladı. Olay çıkaran hasta ve doktor arasında geçen diyalog kameralara anbean yansıdı.

"SİZİ DOKTORLUKTAN ATTIRACAĞIM!"

O anlarda sinirlerine hakim olamayan Cemil Kaya.'nın, doktora 'Siz boşuna okumuşsunuz. Siz doktor değilsiniz. Hastanızı böyle gönderemezsiniz. Sizi şikayet edeceğim. Doktorluktan attıracağım. Böyle doktor memleketimize lazım değil.' dediği öğrenildi.

Trabzon hastane kavga olayının ardından Cemil Kaya, hastaneden ayrılırken, doktor da diğer hastalarıyla ilgilenmeye devam etti.

Editör: TE Bilisim