Malta’da 30 yaşındaki Pelin Kaya'nın Jeremie Camilleri tarafından bir araç ile ezilerek ölümüne ilişkin davada ikinci duruşma görüldü.

ADIM ADIM CİNAYET!

18 Ocak gecesi evde uyuşturucu kullanıp alkol aldıktan sonra garajdaki arabasına binen katil Camilleri, iddiaya göre evden çıktıktan 8 dakika sonra ise Pelin Kaya’nın yaşadığı Gzira’ya giderek kaldırımda yürüyen genç kızı arkadan çarparak ölüme götürdü.

Dava bir sonraki duruşmaya ertelenirken caninin yaşadığı Hallia’daki komşuları 33 yaşındaki Fransız asıllı katili anlattı. Pelin Kaya'yı doğum gününde bile isteye hayattan koparan katil Jeremie Camilleri’nin yaşadığı yerdeki herkesi tehdit edip dehşet saçtığı ortaya çıktı. İşte hırsızlıktan sabıkalı, acımasız, uyuşturucu bağımlısı, vicdansız psikopat Camilleri hakkında gerçekler…

KOMŞULARI KATİLİ ANLATTI

Kaya ailesi evlatlarından gelen acı haberle yıkılırken katilin komşuları ise hala şoktaydı. Bazı komşuları korktukları ve başlarına bir şey gelmesini istemedikleri için Pelin’in katili hakkında konuşmaktan çekinirken bazıları ise caniyi şu sözlerle anlattı: Çok bağırıyordu başkalarının arabasına vuruyordu. Muhtemelen ayni bakkala gidiyorduk ayni caddede yürüyorduk. O benim komşum, ben ondan çok korkuyorum.

ÜNLÜ OLMA CİNAYETİ!

Camilleri’nin uzun zamandır birinin canını yakarak ünlü olma peşinde olduğunu söyleyen ve Pelin’in katili hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan bir komşusu, "Manyak olduğunu söylüyordu. Her zaman bununla ünlü olmak istediğini söylüyordu” dedi.

“HER ZAMAN AGRESİFTİ”

Jeremie’yi bir yıldır tanıdığını söyleyen bir komşusu katili şu ifadelerle anlattı: Ben Jeremie’yi bir yıldır tanıyorum. Her zaman agresifti. Buradan geçerken kavga etmek istiyordu. Olayı duyduktan sonra dehşete düştüm.

“TAM BİR PSİKOPAT”

Katille aynı mahallede yaşadığını öğrenen bir başkası ise Camilleri hakkında “Komşular kendisinden korkuyorlar. Tam bir psikopat.” dedi.

BOMBALI KURTULUŞ PLANI!

Katili tanıyan bir başka komşusu ise birinin daha önce katil Camilleri’den korkutarak kurtulmak için evinin önüne bomba koyduğunu iddia etti.

DURUŞMA 9 ŞUBAT'TA!

Dünkü ilk duruşmanın ardından mahkeme 9 Şubat’a ertelendi. Kızlarının canice öldürülmesiyle yıkılan acılı anne baba ise katilin hak ettiği cezayı almasını istiyor.

Editör: TE Bilisim