Ekran Haber'den Başak Bilgin'in Haberine göre, İstanbul Şişli'de Polis Meslek Yüksek Okulu Mezunları Üretim ve Tüketim Kooperatifi üyeleri tarafından temizlik markası kuruldu. Uzun Ar-Ge çalışmaları sonucunda Fransızca anlamı 'hayat' olan 'Lavia' markasını oluşturduklarını söyleyen Turan Eşelioğlu, "Projeyi temizlik eşittir hayat düşüncesi ile ortaya koyduk" diye konuştu.

ŞEHİT ÇOCUKLARINA FON VE BURS

Kooperatif üyelerinin Emniyet çalışanları ve yakınları olduğunu kaydeden Eşelioğlu, satışlardan gelen kazancın şehit olan meslektaşlarının çocukları için fon olarak ayrıldığı, burs verildiği ve çeşitlik etkinliklerde kullanıldığını da ifade etti.

'RAFLARDAKİ YERİMİZİ ALMAYA ÇALIŞIYORUZ'

Turan Eşelioğlu: 

"Kooperatifimizi 2021 yılının Eylül ayında 2005 mezunu devrelerimizle ortak kurduk. Lavia markasının içeriği endüstriyel ve evsel tüketim amaçlı temizlik ürünlerin tamamını kapsamaktadır lavia markası adı altında ev ve endüstriyel  hijyen ürünlerinin tamamını bulabilmektesiniz. İnternet dışından telefon ile sipariş veirlebilemekte olup İstanbul 4 Levent'te bulunan merkez binamızdaki showroomdan direkt satış da yapılmaktadır. Çok kısa süre sonra piyasada market raflarında da yerimizi almaya hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim